REKLAM

Umut Şenol'dan açıklama! "Kartal Yuvası yardım tırları yarın deprem bölgesine gidecek"

1

Doğu, Güneydoğu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgesinde birçok il, saat 04.17'de Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde depremle sallandı.

Umut Şenol'dan açıklama! "Kartal Yuvası yardım tırları yarın deprem bölgesine gidecek"

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada;

Kartal Yuvası ve Yerel Yönetim İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol, Kartal Yuvası depolarında bulunan kışlık malzemelerden oluşan yardım tırlarının yarından itibaren deprem bölgesine hareket edeceğini açıkladı.

Ulusumuzu yasa boğan deprem felaketi nedeniyle camia olarak çok üzgün olduğumuzu, depremin neden olduğu yaraları sarmak için Beşiktaş JK olarak hızlıca harekete geçtiklerini ifade eden Umut Şenol, “Kartal Yuvası depolarındaki kışlık ürünler kolilendi ve yola çıkmak üzere hazır bekletiliyor. Kartal Yuvası ürünlerinden oluşan tırlar yarından itibaren deprem bölgesine hareket edecek” diye konuştu.

Haber kaynağı: Bjk.com.tr

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 1 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.