REKLAM

Valerien Ismael: "Gelecek sezon için senden çok iyi işler bekliyorum"

18

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, sakatlığını atlatan N'Koudou ile özel bir görüşme yapıp kalan 6 maç ve gelecek sezon için beklentilerini anlattı.

Valerien Ismael: "Gelecek sezon için senden çok iyi işler bekliyorum"

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Valerien Ismael fırtınası sürüyor.

Göreve geldiği günden bu yana takıma yaptığı olumlu dokunuşla havayı değiştiren Fransız çalıştırıcı son olarak vatandaşı Kevin N'Koudou ile özel bir görüşme yaptı.

"Gelecek sezon için senden çok iyi işler bekliyorum"

Sakatlığını atlatan 27 yaşındaki kanat futbolcusundan beklentisinin yüksek olduğunu belirten Ismael'in, “Fiziksel ve mental anlamda en kısa sürede hazır olursan 6 haftalık periyotta sana olabildiğince fazla şans vereceğim. Gelecek sezon için senden çok iyi işler bekliyorum” dediği öğrenildi.

Antrenmanlardaki performansıyla dikkat çeken N'Koudou'nun Giresunspor deplasmanında ilk 11'de olması bekleniyor.

Haber Kaynağı: Sözcü

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 18 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.