Valerien Ismael: "Son 3 yıldaki tüm maçlarını analiz ettik, bir numara adayım sensin"

Valerien Ismael, tatil öncesinde takımın tecrübeli file bekçisi Mert Günok’la bir araya geldi.
Kara Kartal’ın Fransız teknik direktörü ismael">Valerien Ismael, tatil öncesinde takımın tecrübeli file bekçisi Mert Günok’la bir araya geldi.
Sakatlığını atlatan ve sağlığına kavuşan 32 yaşındaki eldivenle görüşen Ismael, ersin-destanoglu">Ersin Destanoğlu’nun satılma ihtimalinin bulunması sebebiyle Mert’ten yeni sezonda takımın birinci kalecisi olmaya hazır olmasını istedi.
Ismael, “Ekibim, son 3 yıldaki tüm maçlarını analiz etti. Büyük sıçrama yapmışsın. Yeni sezonda bir numara adayım sensin. Ersin’in durumu belirsiz. Ancak Emre Bilgin gibi müthiş çıkış yakalayıp gelişime açık kaleci ile rekabete hazır ol” dediği öğrenildi.
Giresun maçında sakatlanmıştı
Mert Günok, Süper Lig ’in 14’üncü haftasında Beşiktaş ’ın Giresunspor’a 4- 0 mağlup olduğu maçta sakatlanmıştı. Günok, konuk ekibin 4’üncü golü öncesinde pozisyon almaya çalışırken çime takılıp yerde kalmış ve sol diz çapraz bağı kopmuştu. Mert Günok, bu sakatlık sebebiyle sezonu kapatırken ameliyat ve tedavi süreci sonrası sağlığına kavuşmuştu.
Haber Kaynağı:Fanatik
İlgili Haberler
Fenerbahçe derbisinin kalecisi belli oldu!26 Eylül 2022
Beşiktaş'ta, Mert Günok zamanı!19 Eylül 2022
Valerien Ismael'den Ersin'e motivasyon!6 Ağustos 2022
Mehmet Demirkol açıkladı! "Bu net bir direktif, Valerien Ismael demiş"11 Nisan 2022
Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu kaleyi geri aldı!24 Ekim 2025
Ersin Destanoğlu'ndan büyük fedakarlık!23 Ekim 2024
Yorumlar yükleniyor...