Valerien Ismael'den iç transfer için flaş rapor! İşte kalmasını istediği ve ayrılacak isimler...

Beşiktaş'ta takım izin yaparken, teknik direktör Valerien Ismael yeni sezonun planlarını yapıyor.
Fransız teknik adam, sözleşmesi sona erecek olan oyunculardan Güven Yalçın, Domagoj Vida ve Can Bozdoğan'ın takımda tutulmasını isterken, diğer oyuncular için olumlu bir rapor sunmadı.
Siyah-beyazlılarda Oğuzhan Özyakup, Mehmet Topal ve Gökhan Töre'nin yanı sıra N'Sakala, Lens, Douglas ve Ljajic yeni sezonda kadroda düşünülmüyor.
Larin'e devam etmesi yönünde teklif yapan yönetim, Kanadalı oyuncudan olumlu bir dönüş alamadı. Takımın sembol oyuncuları arasında yer alan Atiba ile de kalmak istemesi halinde 1 yıllık yeni kontrat yapılması ihtimali bulunuyor.
Kiralık kontratları bulunan Batshuayi ve Pjanic'in de takımlarına geri döneceği öğrenildi.
Beşiktaş'ta teknik direktör Ismaeli kaleci takviyesi istemedi. Fransız teknik adam, Ersin'in satılması halinde Mert'in tecrübesinden yararlanmak istiyor.
Valerien Ismael'in önceliğin forvet transferine verilmesini istediği öğrenildi. Sörloth için olumlu görüş veren Ismael, bu mevki için yabancı kuralını da düşünerek yerli bir forvet takviyesi de istiyor.
Haber Kaynağı:beIN Sports
İlgili Haberler
Beşiktaş'ta 3 ismin kaderi Valerien Ismael'e bağlı24 Mart 2022
Beşiktaş'ta kimler kalacak, kimler gidecek? İşte Valerien Ismael'in raporu...8 Nisan 2022
Turgay Demir'den Beşiktaş'a övgü! "Kadro genişliği muazzam"11 Eylül 2022
Beşiktaş’ta büyük değişim!26 Ağustos 2022
Beşiktaş'ta transferde son durum! Ceyhun Kazancı, bu hafta masaya oturacak24 Mayıs 2022
Valerien Ismael, tarih verdi! Yönetime bildirecek21 Nisan 2022
Yorumlar yükleniyor...