Valerien Ismael'den Serdar Saatçi için sert rapor!

Beşiktaş'ta Valerien Ismael, kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı’ya kapıları kapattı. İspanya kampına dahil edilmeyen Serdar’dan kulüp bulması istendi.
Beşiktaş'ın genç stoperi Serdar Saatçı, Avusturya kampında Viktoria Plzen ile oynanan hazırlık maçında gösterdiği yetersiz performansın ardından teknik direktör Valerien Ismael tarafından oyundan alınmış ve buna tepki göstermişti. Serdar daha sonra kadro dışı bırakılmıştı.
- VALERİEN ISMAEL'DEN SERT RAPOR-
Genç oyuncu, sosyal medyadan yayımladığı mesajda yaptığı hareketten dolayı özür diledi. Fanatik'te yer alan habere göre; bu özür de Serdar'ı kurtaramadı. Fransız hoca, yönetime Serdar’la ilgili sert bir rapor sundu.
EN İYİSİ AYRILMASI
Raporda tecrübeli çalıştırıcının, “Serdar genç ve gelişime açık bir oyuncu. Ancak profesyonellik konusundaki tutumu tam tersi. Yaptığı ekibe karşı saygısızlık. Bu aşamada en iyisi takımdan ayrılmasıydı. Kendisi ile çalışmama kararını devam ettireceğiz. Gerisi sizle oyuncu arasında” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Haber Kaynağı:Ajansspor
İlgili Haberler
Serdal Adalı'dan Beşiktaş'ın borçları için dikkat çeken sözler!26 Eylül 2026
Flaş iddia! Ocak'ta Kartal oluyor!26 Eylül 2026
Beşiktaş'tan tarihi kanat operasyonu! 3 yıldız gündemde!19 Ağustos 2026
UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın sonuçları!18 Eylül 2026
Rakipten Beşiktaş ve Orkun Kökçü yorumu!6 Ağustos 2026
Beşiktaş, yeni transferinin golü ile kazandı!10 Temmuz 2026
Yorumlar yükleniyor...
