Valerien Ismael'in umudu 6 puan!

Valerien Ismael derbide son anlarda yaklaşan galibiyetin kaçmasına yanıyor ama pes etmiyor. Fransız teknik adam Giresun ve Trabzonspor maçlarını ‘hayata dönüş’ olarak görüyor.
Beşiktaş derbide Fenerbahçe’yle golsüz berabere kalarak galibiyet hasretini üç maça çıkarmış oldu. Son anlarda yaklaşan üç puanın kaçması ise en çok Valerien Ismael’i üzdü. Planlarını bol gol atan Fenerbahçe’yi kilitlemek üzerine yapan ve rakibine pozisyon vermeyerek bunda başarılı olan Valerien Ismael, Weghorst’un son bölümde kaçırdığı iki golün ardından öğrencilerini motive etmeye çalıştı. Fransız teknik adam önlerindeki iki maçla derbinin acısını çıkaracaklarını söyledi.
YÖNETİMDEN DESTEK
Giresun deplasmanının ardından evlerinde Trabzonspor’u yeneceklerini söyleyen Ismael, “İki maçta 6 puan sezon başındaki havamızı tekrar yakalamamızı sağlayacak. Bundan sonra sizden patlama bekliyorum” şeklinde konuştu. Öte yandan siyah beyazlı yöneticiler de 0-0’lık eşitliğin ardından Fransız teknik adama destek verdi. Taktik savaşlarının yaşandığı derbide galibiyete yakın olan tarafın kendileri olduğunu belirten siyah beyazlı idareciler, Ismael’e moral verdi.
TARAFTARDAN ISMAEL’E TEPKİ
Maçtan sonra büyük üzüntü yaşayan Weghorst’un yanına giden Valerien Ismael’in Hollandalı futbolcu ile olan diyaloğu gündem oldu. Fransız hocanın öğrencisini teselli ederken gülümsediği anlar ekranlara yansıdı. Beşiktaşlı taraftarlar Ismael’in beraberlikten mutlu bir görüntü çizdiğini belirterek 0-0’lık skora verilen reaksiyonu eleştirdi.
Haber Kaynağı:Türkiye Gazetesi
İlgili Haberler
Beşiktaş'tan son dakika TFF açıklaması! 8 Eylül 2026
PFDK sevkleri açıklandı! Vlahovic sevk edildi!8 Eylül 2026
Beşiktaş'tan Rıdvan Yılmaz açıklaması!8 Eylül 2026
Murat Özen yazdı; "Adalet istiyorsanız, önce herkese aynı teraziyi kurun"8 Eylül 2026
Kadıköy Zaferi Sonrası Beşiktaş'ta Hedef Zirve8 Eylül 2026
Rıdvan Yılmaz, Fenerbahçe derbisinde golle öne çıktı7 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...