Van Bronckhorst’tan radikal kararlar! Beşiktaş’ta beş oyuncuya yol göründü!

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, göreve resmen başlamadan önce takımıyla ilgili önemli kararlar almaya başladı.
Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, 10 gün sonra Ümraniye’de mesaiye başlayacak.
Hollandalı teknik adam, göreve başlamadan önce boş durmuyor ve transfer çalışmalarına devam ediyor.
Van Bronckhorst, transferini istediği Berghuis’i ikna etmeye çalışırken, bir yandan da gönderilecek oyuncuları belirliyor.
GÖNDERİLECEK İSİMLER BELLİ OLDU
Takımı ocak ayından bu yana takip eden 49 yaşındaki teknik adam, kamp döneminde gönderilecek oyuncuları belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.
Van Bronckhorst, verdiği raporda Rebic, Amartey, Zaynutdinov, Umut ve Chamberlain’i kesin olarak takımda istemediğini yönetime bildirdi.
KİRALIK OYUNCULARIN DURUMU KAMPTA BELİRLENECEK
Koşan, savaşan ve disiplinli bir takım kurmak isteyen başarılı çalıştırıcı, bu profile uymayanları takımda görmek istemiyor. Geçen sezon kiralık olarak gönderilen Rosier, Onana, Kartal Yılmaz ve Montero ise kampa davet edilecek.
Bu oyuncular, takımda kalmak için kamp döneminde Giovanni van Bronckhorst’un gözüne girmeye çalışacak.
Haber Kaynağı:Türkiye Gazetesi
İlgili Haberler
Van Bronckhorst eski öğrencisi Berghuis için devrede!2 Temmuz 2024
Van Bronckhorst'tan Beşiktaş taraftarlarına mesaj! 'Bu kulübe güzel hatıralar bıraktıracak...'30 Haziran 2024
Beşiktaş’tan ayrılan Van Bronckhorst’un adı Premier Lig ekibiyle anılıyor!1 Mayıs 2025
Giovanni van Bronckhorst'un idmanları hakkında şok iddialar!5 Aralık 2024
Beşiktaş'ın Hatayspor maçı muhtemel 11'i2 Aralık 2024
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın planı! İşte Bronckhorst'un tazminatı30 Kasım 2024
Yorumlar yükleniyor...