İçeriğe atla
REKLAM

Van Bronckhorst’tan trabzonspor için hızlı başlangıç planı! İlk 20 dakikada gol hedefi!

Paylaş
Van Bronckhorst’tan trabzonspor için hızlı başlangıç planı! İlk 20 dakikada gol hedefi!

Trabzonspor maçına hızlı başlamayı hedefliyor.

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un hedefi, ilk 20 dakikada gol bularak Trabzonspor’un dengesini bozmak. Al-Musrati defansın önünde görev alırken, orta sahada Gedson ve Joao Mario yer alacak. Kanatlarda Rafa Silva ve Rashica oynayacak, Immobile ise gol umudu olarak sahada olacak. Özellikle Silva, rakibin baskısına göre 10 numaralı pozisyona kayarken, Mario sol kanatta savunmaya destek verecek.

REKLAM

Paulo-Uduokhai İkilisi Sınavda: Trabzon Deplasmanında İlk Büyük Test Beşiktaş'ın stoper ikilisi Paulista ve Uduokhai, ilk büyük maçlarına Trabzonspor deplasmanında çıkacak. Sivasspor karşısında rahat bir oyun sergileyen ikilinin, Trabzonspor’un hücum futbolu karşısındaki performansı büyük merak konusu. Beşiktaş, bu maçta kilit değişikliklerle galibiyet serisini 4'e çıkarmayı hedefliyor.

Beşiktaş'ta Hedef Üst Üste 4. Galibiyet: Trabzonspor Deplasmanında Kritik Maç Süper Lig’de 3’te 3 yaparak dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş, Trabzonspor deplasmanında 4. galibiyetini hedefliyor. Van Bronckhorst’un önderliğinde Galatasaray’a karşı kazanılan Süper Kupa ve ligde alınan galibiyetlerle Beşiktaş, bu zorlu mücadeleden de galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmeyi planlıyor.

Haber Kaynağı:Takvim

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...