Verheyen'den Vodafone Park yorumu! "Bundan daha çılgınca bir şey olur mu?"

Süper Kupa finalini izleyen Belçikalı futbol adamı Verheyen, “Türkiye’nin muhteşem statları var. Vodafone Park’ı kıskandım. Boğaz’a 100 metre mesafede. Çılgınca…” dedi.
Süper Kupa finalinin ülkemizde oynanması, Türk futbolunun ve Türkiye’nin dünyaya tanıtımında önemli rol oynamaya devam ediyor.
Liverpool-Chelsea arasındaki karşılaşmayı Vodafone Park’ta izleyen eski futbolcu ve teknik direktör Belçikalı Gert Verheyen ülkesinde şu açıklamaları yaptı:
"Beşiktaş stadı 3 yaşında. Türkiye, Ukrayna ve Hollanda kulüpleri bizi Avrupa sıralamasında takip ediyor. Muhteşem stadyumları var. Vodafone Park’ı kıskandım. Böyle bir stat yok. Boğaziçi’ne 100 metre mesafede. Bundan daha çılgınca bir şey olur mu? Ülkemiz bu konuda ciddi şekilde geride. Gelecek için endişeleniyoruz. Bu stadyumlarda daha fazla para kazanıyorlar. Bu katsayı puanında da geride kalmamıza neden olacak. Umutsuzca geride kalıyoruz."
Haber Kaynağı:Akşam
İlgili Haberler
Vodafone Park'ta zemin sıkıntısı devam ediyor!8 Eylül 2019
Arsenal'in eski yıldızından Vodafone Park övgüsü14 Kasım 2020
Vodafone Park'ta Liverpool-Chelsea maçı modeli! Hedef 5 milyon Dolar...28 Kasım 2019
"Beşiktaş, hayata geçireceği projeleriyle dünya sporuna katkısını sürdürecektir"1 Eylül 2019
Beşiktaş, Süper Kupa Finali'nden gelir elde etti mi? İşte UEFA'nın Vodafone Park'ta yaptığı yenilikler...15 Ağustos 2019
Abdullah Avcı, Süper Kupa Finali'ni yorumladı! Chelsea'li yıldıza dikkat çekti!15 Ağustos 2019
Yorumlar yükleniyor...