Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Eyüpspor'u 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam, takımın performansını değerlendirirken Dusan Vlahovic'in son durumu hakkında da konuştu.
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Eyüpspor'u 1-0 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano açıklamalarda bulundu.
"İYİ BİR İLK YARI OYNADIK"
Vincenzo Italiano: "İyi bir ilk yarı oynadık. İyi başlangıç yaptık. Tempomuz, kalitemiz çok iyiydi. İkinci yarı daha iyi olabilirdik, özellikle rakip 10 kişi kaldıktan sonra. İyi performans sergiledik. Yine gol yemedik.
Önümüzde bir problem var, perşembe günkü maça da konsantre olmalıyız. Perşembeye iyi hazırlanmalıyız."
"OYUNCULARIMIN VERDİĞİ MÜKEMMEL BİR YANITTI"
Vincenzo Italiano: "4 değişiklik yaptım. Bu mutlu etti beni. Takım kimliğini korudu. Oyuncularımın verdiği mükemmel bir yanıttı. Bu beni mutlu ediyor, herkes yüzde yüzünü veriyor.
Soyunma odasında daha dikkatli olmalıyız dedim. Biz top yaparken basit kayıplarla kontra şansı veriyorduk. Kontralardan tehlike yaratabiliyorlar. Az pozisyon verdik. Her maçta daha da iyileşiyor. İleride daha da iyi olabiliriz."
"DUSAN VLAHOVIC NE ZAMAN KADRODA OLUR?"
Vincenzo Italiano: "Bu yönetimi Trossard'da da gördük. Yavaş yavaş süre verdim. Trossard 70 dakika oynadı. Vlahovic de aynı ritmi yavaş yavaş yakalayacak.
Uzun süre bireysel çalıştı. Dikkatli olmalıyız, yoksa sakatlanabilir. Perşembe günkü maçta bence yedekte olacak. Dikkatli olmalıyız. Gereksiz yere oyuncularımı sakatlamak istemiyorum.
Kondisyona giriyor. Fiziksel bir oyuncu, ceza sahası içinde çok iyi bir bitirici. Yakında sahada göreceğiz." ifadelerini kullandı.
Haber kaynağı: Ortaçizgi