"Vodafone Park, dünyada en iyi ilk 5 stadın arasına girer"

Filip Holosko, Beşiktaş - Slovan Bratislava maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş - Slovan Bratislava, UEFA Avrupa Ligi maçını izlemek için İstanbul'a gelen Filip Holosko, TRT Spor'a konuştu.
"KARİYERİMİN EN İYİ ZAMANINI BEŞİKTAŞ'TA GEÇİRDİM"
Beşiktaş maçı için İstanbul'a geldim. Slovan Bratislava ve Beşiktaş'ta oynadım. Pazar'a kadar buradayım. İstanbul'u her zaman özlüyorum. Kariyerimin en iyi anlarını Beşiktaş'ta yaşadım. Vodafone Park'a geldiğim için çok mutluyum.
"BEŞİKTAŞ'IN KAZANMASINI ÇOK İSTİYORUM"
Beşiktaş ligde çok iyi başlamadı ama son 6 maçta 5 galibiyet aldı. Moral iyi. Takım şu anda daha iyi. Bugün Beşiktaş'ın kazanmasını çok istiyorum.
"BEŞİKTAŞ HER ZAMAN KALBİMDE"
Vodafone Park dünyada en iyi ilk 5 stadın arasına girer. Burada oynamayı çok isterdim ama İnönü Stadı'nda son golü atmıştım. Beşiktaş her zaman kalbimde.
Haber Kaynağı:Futbol Arena
İlgili Haberler
Beşiktaş-Slovan Bratislava maçının hakemi belli oldu!25 Kasım 2019
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ne mağlubiyetle veda etti!13 Aralık 2019
Abdullah Avcı'dan açıklama! "Beşiktaş isyan etmeli"2 Aralık 2019
Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi! Siyah beyazlılar aradığı golcüyü buldu! İşte detaylar!29 Kasım 2019
İşte Beşiktaş'ın Slovan Bratislava maçı muhtemel 11'i!28 Kasım 2019
Slovan Bratislava, İstanbul'a geldi27 Kasım 2019
Yorumlar yükleniyor...