Wolverhampton'dan Beşiktaş maçı kararı! Manchester City...

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile karşılaşacak Wolverhampton Wanderers, Premier Lig takviminin sıkışıklığı nedeniyle Beşiktaş deplasmanına rotasyonlu bir kadro ile çıkacak.
Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Wolverhampton Wanderers'ta sıkışık takvim ve sakatlıklar can sıktı.
İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre Wolverhampton Wanderers, Beşiktaş maçının ardından Cuma sabahı İngiltere'ye dönecek, Pazar günü saat 16:00'da Manchester City ile karşılaşacak. Sadece Cumartesi günü antrenman yapabilecek olan İngiliz ekibinde teknik direktör Nuno Espirito Santo'nun bu nedenle kadroda rotasyona gideceği kaydedildi.
JOTA YOK, JIMENEZ ŞÜPHELİ
Hafif sakatlığı bulunan forvet Diogo Jota'nın Beşiktaş karşısında riske edilmeyeceği ve İstanbul'a götürülmeyeceği belirtildi.
Takımın bir diğer yıldız forveti Raul Jimenez'in de rotasyona dahil edilmesi bekleniyor. Orta saha Ruben Neves'in durumu ise maç günü belli olacak.
Haber Kaynağı:Hürriyet
İlgili Haberler
UEFA Avrupa Ligi'nde rakip Midtjylland!27 Temmuz 2026
Beşiktaş'ın Avrupa Ligi Maçı Türkiye Dışına Alınıyor!7 Eylül 2026
Rıdvan Yılmaz, Fenerbahçe derbisinde golle öne çıktı7 Eylül 2026
UEFA'dan Dusan Vlahovic paylaşımı7 Eylül 2026
Beşiktaş'ta bekler şov yapıyor7 Eylül 2026
Beşiktaş’tan yeni sezona güçlü mesaj! Rakamlar umut veriyor6 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
