"Yeni Emre'ler gelmeye devam edecek"

Kara Kartal’ın Futbol Akademisi Sorumlusu Mehmet Ekşi, Emre Bilgin ve kaleci planlamasını FANATİK için değerlendirdi: “Emre, çok iyi durumda. Kaleci hocası kadromuz kaliteli.
Genç kaleci olarak elimizde Emir Yaşar da var. Bunlar gibi birçok genç daha var. Beşiktaş, kaleci sıkıntısı çekmez. Öz kaynak düzenimizdeki genç takımlardan sürekli kaleci gelmeye devam edecek”
Kara Kartal’da Ersin Destanoğlu’nun sakatlığı ve Mert Günok’un da hazır olmaması sebebiyle önceki gün Göztepe ’yle oynanan maçta kaleyi, 18 yaşındaki Emre Bilgin korumuştu. Ev sahibinin hücumcuları karşısında tam 7 pozisyonda rakiplerine geçit vermeyen Emre, performansıyla alkış toplamıştı. Başarılı file bekçisiyle ilgili olarak FANATİK’e açıklamalarda bulunan Beşiktaş Futbol Akademisi Sorumlusu Mehmet Ekşi, Emre’nin performansının tesadüf olmadığını söyledi.
‘Fiziksel anlamda...’
Ekşi, “Emre ve diğer gençlerimizin tüm verilerini Marmara Üniversitesi ile birlikte değerlendiriyoruz. Emre, çok iyi durumda. Sadece fiziksel anlamda biraz eksiklikler var. Tesis konusunu çözersek o da ortadan kalkar. Altyapı için tesisler önemli. Bu konuda başkanımız ve ekibi büyük destek veriyor. En kısa sürede harika işler olacak. 16-17 yaş grubundaki gençler 19’dan daha yetenekli. Kaleci hocası kadromuz kaliteli. Genç kaleci olarak elimizde Emir Yaşar da var. Bunlar gibi birçok genç daha var. Beşiktaş, kaleci sıkıntısı çekmez. Öz kaynak düzenimizdeki genç takımlardan sürekli geliyor ve gelmeye de devam edecek” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynağı:Fanatik
İlgili Haberler
Beşiktaş’ın Gaziantep FK maçı öncesi kamp kadrosu belli oldu!30 Nisan 2026
Beşiktaş’ın Samsunspor kamp kadrosu açıklandı18 Nisan 2026
Beşiktaş’ın Kocaelispor Maçı İlk 11’i Belli Oldu5 Şubat 2026
Beşiktaş’ın Konyaspor karşısındaki ilk 11’i belli oldu31 Ocak 2026
Beşiktaş’ın Eyüpspor karşısındaki ilk 11’i belli oldu26 Ocak 2026
Beşiktaş’ın 11’i belli oldu!9 Ocak 2026
Yorumlar yükleniyor...
