Yepyeni Beşiktaş! Şenol Güneş'ten ilk 11 kararı!

Beşiktaş, Ankaragücü maçıyla yeni transferlerine kavuşacak.
Siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş, Aboubakar, Omar Colley, Maxim, Amir Hadizahmetovic ve Onur Bulut'a Vodafone Park'taki maçta formayı verecek.
Süper Lig'de erteleme maçında Antalyaspor ile golsüz berabere kalan Beşiktaş, kural nedeniyle yeni transferlerinden faydalanamamıştı. Teknik direktör Şenol Güneş, Ankaragücü maçında yenileri takıma monte edecek. Güneş, stoperde Omar Colley'e orta alanda Amir Hadizahmetovic ve Maxim'e, forvette ise Aboubakar'a formayı verecek. Güneş'in sol bek bölgesinde ise yine yeni transfer Onur Bulut'u 11'e yazması bekleniyor.
HEDEF YENİDEN SERİ
Son 3 maçta kazanamayan, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 7 puan kaybeden Beşiktaş, Ankaragücü maçıyla yeniden galibiyet serisi başlatma peşinde. Siyah-beyazlıların yeni takviyelerle sergileyeceği performans merakla beklenirken 11'deki diğer isimlerin Mert Günok, Rosier, Tayyip Talha, Gedson, Redmond ve Cenk Tosun olması bekleniyor.
Haber Kaynağı:Habertürk
İlgili Haberler
Aboubakar’dan Beşiktaş’a duygusal mesaj: “Çok güzel zamanlar yaşadım”9 Ekim 2026
Trossard, Belçika Milli Takımı kadrosuna alındı!18 Eylül 2026
Beşiktaş'ın yükselişe geçen 3'lüsü!10 Kasım 2025
Beşiktaş, Alman takımlarına karşı şeytanın bacağını kırmak istiyor!14 Ekim 2026
Şifo Mehmet’ten sert eleştiri: “İlk 8 haftada 3 mağlubiyet kabul edilemez!”19 Ekim 2026
Kartal’ın deplasman kabusu sürüyor!19 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...