Yunanistan'dan Dimitrios Goutas iddiası

Yunan basını, önemli bir iddiayı ortaya attı. Buna göre Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Sivasspor'da forma giyen Dimitris Goutas'ı takibe aldı.
Süper Lig'de ara transfer dönemi yaklaşırken, İstanbul kulüplerinin de yapacağı takviyeler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Bunun son örneği de, Yunanistan'dan geldi.
Ligimizde bir süredir var olan Yunan futbolcu furyası, Trabzonsporlu Bakasetas ile başlamış ve Pelkas, Siopis gibi yıldızlarla devam etmişti.
Bununla beraber Sivasspor'un, sezon başında Atromistos'tan bedelsiz kadrosuna kattığı Dimitrios Goutas ile ilgili de yeni gelişmeler yaşandığı kaydedildi.
İSTANBUL KULÜPLERİNİN
Yunan medyasında yer alan habere göre, Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Sivasspor'un 27 yaşındaki stoperini takibe aldı ve transfer için nabız yokluyor.

DIMITRIS GOUTAS KİMDİR?
4 Nisan 1994'te Yunanistan'ın Kavala şehrinde dünyaya gelen Dimitris Goutas, stoper mevkinde forma giyiyor ve sağ ayağını etkin bir şekilde kullanabiliyor.
Kariyerine İskeçe U20'de başlayan Goutas daha sonra, Olympiakos, KV Kortrijk, Sint-Truidense VV, Lech Poznan, Atromitos Atina ve son olarak Sivasspor forması giydi.
Dimitris Goutas bu sezon toplamda 9 maça çıkarken 4 gol üretmeyi başardı.
Öte yandan 27 yaşındaki stoper Yunanistan milli takımı alt yaş kategorilerinde 17 kez forma giydi.

Haber Kaynağı:Fotomaç
İlgili Haberler
Beşiktaş'ın Trossard transferinin perde arkası!10 Eylül 2026
Derbi Avrupa basınına yansıdı! "Vlahovic'i gördün mü Juventus!"6 Eylül 2026
Beşiktaş-Erzurumspor FK maçının hakemi belli oldu!10 Eylül 2026
Kadıköy Zaferi Sonrası Beşiktaş'ta Hedef Zirve8 Eylül 2026
Rıdvan Yılmaz'dan Kadıköy'de tarihi dönüş! 1636 gün sonra gol!5 Eylül 2026
Beşiktaş derbi galibiyetiyle taraftarına umut verdi6 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
