Altay Başkanı'ndan Kazımcan Karataş için Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Altaylı Kazımcan Karataş'ın transferi hakkında resmi açıklama geldi.
Süper Lig'de bu sezon Altay formasıyla çıktığı 23 maçta göz dolduran ve transferin gözdesi olan Kazımcan Karataş'ın transferiyle ilgili siyah-beyazlı kulüpten resmi açıklama geldi.
"Konyaspor ve Westerlo'dan resmi teklif geldi"
Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın konuğu olan Altay Kulübü Başkanı Ayhan Dündar, "Kazımcan Karataş bu sezon sergilediği performansla göz doldurdu. Kazımcan için Belçika'dan KVC Westerlo'dan ve Konyaspor'dan resmi transfer teklifi aldık. Kazımcan için Beşiktaş'tan resmi transfer teklifi gelmedi ancak ilgilendiklerini biliyorum. Biz isteriz ki Kazımcan Karataş, Avrupa'ya gitsin ve bizleri temsil etsin, Cenk Özkaçar gibi" dedi.
Bonservis ücreti 2 milyon Euro
'Kazımcan Karataş için belirlediğiniz bonservisi nedir?' sorusuna ise Başkan Dündar, "Kazımcan Karataş için belirlediğimiz bonservis ücreti minimum 2 milyon Euro" cevabını verdi.
Süper Lig'de 22 maçta oynadı
Bu sezon Altay'da 22 Süper Lig maçına çıkan genç futbolcu, toplam 1399 dakika sahada kaldı ve 1 asist yaptı.
Haber Kaynağı:Ajansspor
İlgili Haberler
Beşiktaş'ta Trossard gelişmesi! Van Bommel'den Fransa maçı öncesi flaş açıklama27 Eylül 2026
Derbi Avrupa basınına yansıdı! "Vlahovic'i gördün mü Juventus!"6 Eylül 2026
Beşiktaş-Erzurumspor FK maçının hakemi belli oldu!10 Eylül 2026
Amir Hadziahmetovic'in yeni takımı belli oldu!9 Eylül 2026
Arthur Masuaku Süper Lig'e dönüyor: Yeni takımı belli oluyor!9 Ağustos 2026
Amir Hadziahmetovic'e Süper Lig'den talip!21 Temmuz 2026
Yorumlar yükleniyor...
