Beşiktaş, Adana Demirspor maçı hazırlıklarına devam etti

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in on altıncı haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.
Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.
Teknik Sorumlumuz Serdar Topraktepe yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Bodo/Glimt maçında forma giyen futbolcularımız salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladılar. Diğer oyuncularımızın ısınma koşuları, pas ve 5’e 2 çalışmasıyla başladıkları idman, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi.
Futbol A Takımımız, Trendyol Süper Lig’de Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, yarın (15 Aralık) saat 11.30’da basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve saat 17.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel uçakla Adana’ya gidecek.
Haber Kaynağı:BJK.com.tr
İlgili Haberler
Beşiktaş, Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı17 Aralık 2024
Beşiktaş'ın muhtemel 11'i belli oldu!16 Aralık 2024
Beşiktaş'ta Gedson Fernandes'in yerine Oxlade Chamberlain!15 Aralık 2024
Oxlade Chamberlain'in sağlık durumu belli oldu!13 Mayıs 2025
Beşiktaş evinde rahat kazandı!11 Mayıs 2025
Beşiktaş, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamladı!10 Mayıs 2025
Yorumlar yükleniyor...