Fernando Santos'dan Muçi ve Semih Kılıçsoy planı!

Ara transferde Beşiktaş kadrosuna katılan Ernest Muçi ile bu sezonun flaş ismi Semih Kılıçsoy, kendi taraftarları önünde ilk kez G.Saray'a rakip olacaklar.
Fernando Santos, iki formda genç hücumcusu ile G.Saray’ı devirmek için planlarını yaptı.
Ara transferde Beşiktaş kadrosuna katılan Ernest Muçi ile bu sezonun flaş ismi Semih Kılıçsoy, kendi taraftarları önünde ilk kez G.Saray'a rakip olacaklar.
Her iki oyuncu da bir yandan heyecan ile maçı beklerken, diğer yandan ise teknik heyet planlarının merkezine bu ikiliyi oturttu.
Geçtiğimiz hafta İstanbulspor maçında Beşiktaş formasıyla ilk golünü atan Muçi, derbide de bunu sürdürmek istiyor.
Avrupa devlerinin radarına giren Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun'un da desteği ile G.Saray'a bilendi.
Teknik direktör Fernando Santos da iki yıldızı ile G.Saray savunmasındaki açıklara sızarak derbiyi kendi taraftarı önünde kazanmak istiyor.
ŞÖLEN GİBİ BAŞLAYACAK
Beşiktaş taraftarları geçtiğimiz haftadan bu yana Galatasaray derbisine hazırlık yapıyor.
Siyah-beyazlı futbolseverler, derbiye özel çok sayıda pankart ve bayrak hazırlarken bir de koreografi planladı.
Bugün Tüpraş Stadyumu'nda kapalı gişe oynanacak mücadelede tribünlerde görsel şölen yaşanacak.
Haber Kaynağı:Sabah
İlgili Haberler
İşte Beşiktaş’tan kiralık giden oyuncuların son durumları!23 Mart 2026
Beşiktaş'tan transfer hamlesi: 23.5 milyon Euro’luk kaynak!18 Mart 2026
Beşiktaş, Fernando Santos döneminde savunma duvarı oldu!Arşiv · 25 Şubat 2024
Beşiktaş'ın Avrupa'daki rakibine şok! 90'da yıkıldılar12 Eylül 2026
Beşiktaş’tan Tüpraş Stadı’nda kusursuz seri!11 Eylül 2026
Vincenzo Italiano'dan açıklamalar! "Sırada Avrupa maçı var"11 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...