Galatasaray derbisi öncesinde sakat oyuncularda son durum!

Beşiktaş, Galatasaray derbisinin hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla başladı. Siyah beyazlılarda sakat oyuncular idmanda yer almadı.
Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray’la oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.
Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.
İdman, kondisyon ve taktik çalışması olarak yapıldı. O. Lyon maçında forma giyen futbolcular salonda rejenerasyon çalışması ve koşu yaparak günü tamamladılar. Diğer oyuncuların pas ve 5’e 2 çalışmasıyla başladıkları idman, dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandı.
Gabriel Paulista, Milot Rashica ve Mert Günok bugün yapılan antrenmanda yer almadı. Oyuncuların net durumu yapılacak olan son idman ve kontrollerin ardından kesinlik kazanacak.
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Beşiktaş, Galatasaray derbisi hazırlıklarını sürdürdü!1 Ekim 2025
Beşiktaş'ta derbi öncesi bir isim daha takıma katıldı! Ahmet Nur Çebi, antrenmanı takip etti!22 Ekim 2021
Beşiktaş, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam etti!29 Nisan 2025
Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına başladı!28 Nisan 2025
Gabriel Paulista'nın derbi zaferi sonrasındaki gözyaşlarının sebebi ortaya çıktı1 Nisan 2025
Beşiktaş derbi hazırlıklarını tamamladı!28 Mart 2025
Yorumlar yükleniyor...