Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Socrates Dergi youtube kanalında Galatasaray-Beşiktaş maçını yorumladı.
İşte o açıklamalar;
- BEŞİKTAŞ SAVUNMASI NE İSTEMEDİYSE HEPSİ OLDU -
“Coley ve Amartey hata yaptıysa İcardi’nin etkisi. İcardi bir yerlerden çıkıyor ve sürekli kendisini boşa çıkartabiliyor. Aboubakar’ın da böyle bir etkisi var. Aboubakar çıktıktan sonra rakip defansa baktığınızda rahatladığını görebilirsin. Beşiktaş oyuna başlama yönünde bir hata yapmış olabilir. Galatasaray savunması pozisyonları istediği şekilde karşıladı ama Beşiktaş savunması ne istemediyse hepsi oldu. Bunda Mert’in, Coley’in de, Ersin’in de ve Amartey’in de parmağı var. “dedi.
- OXLADE DERBİDE İYİ VE MUTLUYDU -
“Chamberlain’e beklenilen görevden daha üst bir görev verildi. Bütün orta sahayı kaplayan bir oyun oynadı. Oxlade derbide iyi ve mutluydu. Ghezzal ilk yarı hiç yoktu. Ghezzal’ın tam performansını izlemesek büyük ihtimal tanımıyor olurduk. Burak Yılmaz’da Ghezzal’i oynatmazdı. Ghezzal’den anlık bir şey bekleniyor. “dedi.
- SON BİR YILDA İZLEDİĞİM EN İYİ ROSİER'Dİ -
“Gedson’un ikinci yarı çıkması da çok ilginçti. Gedson çıkınca da takım daha iyi oldu. Sahada Ghezzal olduğunda Rosier kendisini daha iyi hissediyor. Teknik heyet tarafından Rosier iyi hazırlanmış. Pas hataları, kaleci hataları Rosier’i düşük gösterdi. Ersin’in bir pas hatası vardı istese Rosier gidip alabilirdi ama adam artık bitti topa koşmadı. Son bir yıldır izlediğim en iyi Rosier’di. “dedi.
Haber kaynağı: Ortacizgi.com
REKLAM
Yorumları Göster / Yorum Yaz
Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.