N'Koudou'nun maliyeti nedeniyle transferden vazgeçtiler! İşte o kulüp...

Yunan ekibi Olympiakos, N'Koudou ve Feghouli'nin yüksek maliyetleri nedeniyle Yeşil Burun Adalı futbolcu Garry Rodrigues'i gözüne kestirdi.
Yeni sezon transfer çalışmalarına erkenden başlayan Olympiakos'un kadrosuna yeni bir kanat oyuncusu katmak istediği belirtilirken eski Galatasaray ve Fenerbahçeli Garry Rodrigues de karar kılındığı iddia edildi.
Yunan basınının sayfalarına taşıdığı haberlere göre Olympiakos'un yeni kanat transferi baktığı söylenirken ilk belirlenen 2 ismin Beşiktaşlı N'Koudou ile Galatasaraylı Feghouli olduğu yazıldı. Sözleşmeleri devam eden iki ismin yıllık kazançlarının Olympiakos'a pahalı geldiği ve Yunan ekibinin yeni hedefinin Garry Rodrigues olduğu belirtildi.
Yılda yaklaşık 4 milyon euro kazanan Feghouli'nin yanı sıra Beşiktaş'tan yıllık 3 milyon euro kazanan N'Koudou'nun transferinden vazgeçildiği belirtildi.
2017 yılında PAOK'tan Galatasaray'a 3.5 milyon euroya transfer olan Garry Rodrigues, 2019'da Al-Ittihad'a 9 milyon euroya satılmıştı.
Rodrigues geçen sezon Fenerbahçe'de kiralık olrak forma giymiş ve performansı yeterli bulunmayarak bonservisi alınmadan geri yollanmıştı.
Haber Kaynağı:Sporx
İlgili Haberler
Mustafa Hekimoğlu için yeniden devreye girdiler! Beşiktaş'ta kritik transfer gelişmesi1 Ekim 2026
Flaş iddia! Beşiktaş, Ruben Vargas için devreye girdi!25 Ağustos 2026
Italiano, Trabzonspor'a iyi çalıştı!19 Ekim 2026
Beşiktaş'tan ayrıldı, yeni adresi 1. Lig oluyor!2 Eylül 2026
Beşiktaş'tan Lukebakio hamlesi!25 Ağustos 2026
Vincenzo Italiano'dan Eyüpspor maçı öncesi açıklamalar!16 Ağustos 2026
Yorumlar yükleniyor...
