Sergen Yalçın'ın yardımcısı Murat Şahin'den Beşiktaş açıklaması!

Beşiktaş'la anılan Sergen Yalçın'ın teknik ekibinden Murat Şahin açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevi için en ciddi aday konumunda yer alan Sergen Yalçın'ın yardımcısı Murat Şahin suskunluğunu bozdu.
Pazar günü yapılacak görüşmeye dikkat çeken Murat Şahin, " Pazar günü nokta konulacaktır. Polemik yaratarak Beşiktaş ve Sergen Yalçın üzerinden gereksiz diyaloglara giriliyor. Bunlara gerek yok. Sergen Hoca zaten daha önce hep gerekenleri söyledi" dedi.
Murat Şahin, HT Spor'da yaptığı açıklamada şu şekilde devam etti:
"Çalışalım, çalışmayalım Beşiktaş her zaman bizim evimiz. Pazar günü büyük ihtimalle konu netleşecektir. Sergen Hoca ve ekibi olarak Beşiktaş'ı zaten çok iyi bilen insanlarız. Sürekli görüşmelerimiz oldu zaten. Yeterli bilgiye sahibiz. Biz hazırlığımızı da yaptık. Artık bu konuşmaları bırakıp Pazar gününün beklenmesini istiyorum."
Beşiktaş'ın hedeflerine dikkat çeken Murat Şahin, "Beşiktaş'ın bugün itibarıyla hâlâ üç tane hedefi var; Türkiye Kupası, lig üçüncülüğü ve Avrupa Ligi. Avrupa Ligi'nde gruptan çıkma şansı var, 9-10 puan yetebilir. Beşiktaş'ta hedef, hiçbir zaman bitmez" şeklinde konuştu.
Haber Kaynağı:HT Spor
İlgili Haberler
Sinan Engin'den Rafa Silva krizi hakkında sert eleştiriler!16 Kasım 2025
Ahmet Dursun'dan ağır eleştiri: "Bütün ihaleyi Rafa'nın üstüne yıktılar!"14 Kasım 2025
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'dan Trabzonspor maçı öncesi hakem vurgusu19 Ekim 2026
Sinan Engin'den flaş Olaitan yorumu! "30 milyon euro'ya olmaz"18 Ekim 2026
Önder Özen'den galibiyet açıklaması!16 Ekim 2026
Sergen Yalçın için sabır çağrısı: “inanmazsa bırakır”13 Mayıs 2026
Yorumlar yükleniyor...
