Trabzonspor maçı öncesi Beşiktaş'ta ilk 11 neredeyse netleşti! Son karar sol kanatta!

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile oynayacakları maç öncesi 10 kişilik ilk 11’i belirledi.
Ancak sol kanatta forma giyecek isim için karar henüz verilmedi.
Hollandalı teknik adamın, Semih Kılıçsoy, Joao Mario ve Ernest Muçi arasında tercih yapacağı söyleniyor.
Semih Sakat, Mario Hazır, Muçi Formda
Semih Kılıçsoy sakatlığı nedeniyle bu hafta tedavi görürken, Joao Mario Benfica’dan hazır şekilde geldi ve sol kanat için ikinci alternatif konumunda. Ernest Muçi ise antrenmanlardaki performansıyla teknik heyetin dikkatini çekti.
Van Bronckhorst Kararı Maç Gününde Verebilir
Beşiktaş'ın kalesinde Mert, savunmada Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, orta sahada Gedson Fernandes ve Al Musrati’nin yer alması kesinleşti. Sağ kanatta Rashica, forvet arkasında Rafa Silva, ileri uçta ise Ciro Immobile oynayacak. Ancak sol kanatta kimin forma giyeceği maç günü belli olacak.
Haber Kaynağı:Sözcü
İlgili Haberler
Beşiktaş’ın Alanyaspor maçı ilk 11’i belli oldu!23 Ağustos 2026
İşte Beşiktaş’tan kiralık giden oyuncuların son durumları!23 Mart 2026
Beşiktaş'tan transfer hamlesi: 23.5 milyon Euro’luk kaynak!18 Mart 2026
Van Bronckhorst'tan yeni taktik! Trabzonspor maçında Rafa Silva oyun kurucu rolünde!Arşiv · 14 Eylül 2024
Eyüpspor maçı öncesi Van Bronckhorst’tan kadro sürprizi!Arşiv · 20 Eylül 2024
Beşiktaş’ta Italiano Fırtınası! Dört Hocanın Toplamına Ulaştı17 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
